Over ons

Ik ben Simone en ik ben moeder van een 20 jarige zoon met autisme. Een jaar geleden zei dat hij het leuk zou vinden om ergens heen te kunnen om met gelijkgestemden te kunnen chillen. Ik vond dit zo leuk om te horen dat ik besloot een autisme café op te zetten in Zeist. Daarnaast werk ik nog bij een stichting waar mensen met een verstandelijke beperking activiteiten kunnen doen en neem ik deel in een project over beschermd wonen voor jongeren met autisme. Ik houd van naar de bioscoop gaan, lezen en een museum of expositie bezoeken. Ik hoop dat vele jongeren zullen komen en zich er prettig gaan voelen.

Hoi! Ik ben Chantal en ik ben 26 jaar oud. Samen met Simone en Petra heb ik café Authentiek opgezet. Ik werk bij La Grange studiebegeleiding en in mijn vrije tijd hou ik van sporten, reizen (ik ben dol op Italië), fotograferen en ik heb sinds een jaar een bullet journal in plaats van een agenda, wat ik ook erg leuk vind om te doen! Ook ben ik sinds een paar jaar vrijwilliger bij CISV waar we internationale zomerkampen organiseren met als doel om vriendschappen op te bouwen over de hele wereld en daarmee meer begrip te creëren voor mensen met een andere achtergrond dan ikzelf. Ik ben altijd in voor een praatje, maar vind het ook heerlijk om even rustig een serie te kijken of een boek te lezen. Ik heb ontzettend veel zin om te starten met Authentiek en ik ben heel benieuwd naar jullie en hoe jullie het gaan vinden!

Hi, ik ben Petra (62). Ik werk ook op La Grange studiebegeleiding en daarnaast houd ik erg van kunst.Een beetje ouderwets misschien, maar ik vind het heerlijk om in een museum kunstwerken te zien die me raken. Soms omdat ik ze mooi vind en soms omdat er iets afgebeeld wordt dat me aan het denken zet. Het meewerken aan Authentiek vind ik leuk. Ik hoop dat we een plek kunnen creëren die voor iedere bezoeker iets biedt waar hij/zij behoefte aan heeft.